Kerstmuziek luisteren..

Geef je reactie of Kerstgroet aan de andere luisteraars via de Facebook comment plugin

Heb jij suggesties opmerkingen of vragen over de kerstmuziek lijst? Of wil jij graag iemand of iedereen de beste wensen doen? Reageer dan via de commentbox hieronder. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Kerstliedjes 2017

Muziek Kerstmis 2017

In deze speciaal voor Kerstmis 2017 opgezette afspeellijst vind je de mooiste Kerstmuziek en nummers van vroeger tot vandaag de dag. Maak Kerstmis 2017 nog gezelliger met de mooiste Kerstmuziek van artiesten zoals; Jan Smit, Frans Bauer, Barry Hay, Boney M, Sieneke, Elvis Presley, Mooi Wark en nog veel meer!


Kerstmis 2017 Nederland - Witte Kerst?

Het mooiste feest van het jaar; Kerstmis komt er weer aan. Kerstmis vieren doe je het liefste samen met je vrienden en/of familie met de gezellige muziek die bij Kerstmis hoort en de cadeautjes onder de Kerstboom. Het mooiste en meest romantische kerstfeest zou toch wel zijn, een Kerstmis met een dik pak sneeuw. Zou het dit jaar dan eindelijk een witte-kerst worden? Het eerte pak sneeuw hebben we al gehad in deze mooie decembermaand van 2017. De mooiste muziek hebben wij hier in ieder geval al voor je verzameld. Wij wensen al onze bezoekers een fijne Kerst en een gelukkig 2018!