Gangsta muziek luisteren..

Geef je reactie of stel een vraag aan de andere luisteraars via de Facebook plugin hieronder

Heb jij takkies of ga je snitchen, of heb vragen over de Gangsta muzieklijst met de grootste Nederlandse gangsters van dit moment? Reageer dan via de commentbox hieronder.  Pas op!  In deze muzieklijst kan grof taalgebruik voorkomen. Veel luister en kijkplezier!

De Gangta lijst

De Gangster muzieklijst

We hebben het hier niet over een bangalijst maar over de ganstalijst! Hier kun je luisteren naar de echte zware jongens van de Nederlandse HipHop en Gangtarap scene. Blijf lekker high met de allernieuwste gangster muziek in deze leipe Gangsta muzieklijst! Wanneer je de lijst afspeelt en je vind een track niet zo spang dan skip je deze gewoon met het uitklap menu linksboven in de player G! Je weet zelluf!

Gangster muziek, Gangstarap, Hiphop, nederhop

Ook bij ons in Nederland is de gangster of ook wel gangsta muziek zeer populair aan het worden. De artiesten (Gangsta rappers) zingen met name over wat ze allemaal wel niet gaan kopen van hun gehosselde centjes. Denk hierbij aan een van de grootste namen in Nederland de veelvuldig in opspraak gekomen Rapper Boef. Ze geven het geld rijkelijk geld uit en schuwen hierbij geen automerken als: Bentley, Mercedes-Benz, Honda en BMW. Ook zijn de meeste gangsta rappers behangen met kilo's sieraden denk hierbij aan: Dikke goude kettingen, Rolex horloges, gouden tanden etc. Deze fortuinlijke bezittingen willen de rappers graag goed beschermen en daarom zie je ze in de video-clips vaak met Echte (lijkende) geweren en pistolen of zoals ze het zelf het liefste noemen hun pipa. Vaak wordt er in de ganster muziek ook gedist naar elkaar, zo kan de ene gansta rapper bijvoorbeeld zeggen over de ander: Check die weckke Mc met zijn pipa! Wij wensen je veel plezier met het luisteren naar de beste Nederlandse Gangsta muzieklijst.